Be an Entrepreneur

Pàgina inicial/Be an Entrepreneur
Be an Entrepreneur2020-03-28T14:24:51+00:00

Be an Entrepreneur

El Programa Be an Entrepreneur és un programa únic d’iniciació a l’emprenedoria impartit per veritables emprenedors, dirigit principalment als alumnes d’ESO, Batxillerat, Formació Professional i Universitats. El seu objectiu principal és fomentar el caràcter emprenedor del estudiants mitjançant una exclusiva i innovadora metodología que enforteix la iniciativa, l’autoestima i la confiança. El Programa s’imparteix integrament en anglès per professors especialitzats que són emprenedors ells mateixos.

“L’Objectiu principal del programa és fomentar el caràcter emprenedor dels estudiants, mitjançant una exclusiva i innovadora metodologia”

El programa consta de 13 classes d’1 h de durada, en horari lectiu, que, partint del descobriment per part dels alumnes de les seves passions i interessos, els condueix a elaborar un pla d’empresa complert, que es presenta en públic en anglès a la sessió final.

Si estàs interessat en aplicar el nostre programa, contacta amb nosaltres a escola@escolaemprenedors.org

El programa Be an Entrepreneur fomenta i reforça

bean01

Descobrir les pròpies passions i interessos

Fomentar la creativitat

Millorar el treball en equip

Desenvolupar el “Public Speaking”

Facilitar la presa de desicions

Capacitat per liderar un projecte

Potenciar l’anglès i la informàtica

Promoure la crítica constructiva

Apropar al món empresarial

Fomentar la solidaritat

Ajudar a crèixer i a madurar

Aprenentatge amb el món real

L’estructura del programa Be an Entrepreneur

  • Consta de 13 sessions d’una hora repartides durant un trimestre. En cada sessió es tracten temes com descobrir les pròpies passions, innovació i creativitat, el model de negoci, necessitat social del projecte, pla financer i d’inversió, pla de màrqueting, etc.
  • Cada setmana, els estudiants han de compartir amb la resta de companys com va evolucionant el seu projecte. Amb els projectes més originals, els educadors organitzen grups amb la missió de fer-los “realitat”.
  • L’anglès és la llengua vehicular del programa, sempre adaptat al nivell dels estudiants.
  • El programa finalitza amb una presentació en públic de tots els projectes, amb uns resultats espectaculars.
  • EE mesura constantment la qualitat i efectivitat dels seus programes, per assegurar-nos que tant alumnes com les families i el professorat treuen el màxim profit de la formació.